ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ

Επίλεξε τα έπιπλα των ονείρων σου από την μεγάλη συλλογή της εταιρίας βρεφικών/παιδικών επίπλων Casababy, συνολικής αξίας €1.000, για να διαμορφώσεις το δωμάτιο του μωρού ή του παιδιού σου, όπως εσύ το επιθυμείς και το ονειρεύεσαι!

Το βρεφικό/παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε εσύ και το μωρό σου ή το παιδί σου σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον υψηλής ποιότητας και αισθητικής! Η Casababy διακρίνεται για τον μοντέρνο και ποιοτικό σχεδιασμό όλων των επίπλων της. Φιλοσοφία της είναι ο σεβασμός προς το παιδί και το περιβάλλον, καθώς και η δημιουργία βρεφικών και παιδικών επίπλων άριστης ποιότητας βάσει αυστηρών προτύπων ασφάλειας.

Με το δώρο της Mustela®, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις αυτό που χρειάζεσαι και αναζητάς μέσα από την μεγάλη συλλογή της Casababy με έπιπλα που εξελίσσονται μαζί με το μωρό, προκειμένου να εξοπλίσεις το δωμάτιο του μωρού ή του παιδιού σου, ικανοποιώντας κάθε σας ανάγκη.

Το Balios S 2-σε-1 είναι το ιδανικό καρότσι για μετακινήσεις στην πόλη! Με κάθισμα που μετατρέπεται εύκολα σε πορτ-μπεμπέ είναι κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και 22 κιλά (περίπου 4 ετών).

Το πορτ-μπεμπέ μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάθισμα με μια απλή αλλαγή των μαλακών υφασμάτων στο σκελετό του καροτσιού. Είναι εργονομικό καθώς διπλώνει με το ένα χέρι σε αυτοστήρικτη θέση, για εύκολη αποθήκευση.

Τέλος, διαθέτει ομαλή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς, γεγονός που εξασφαλίζει άνετες διαδρομές, ενώ επιτρέπει στο παιδί να απολαμβάνει ανενόχλητο τον ύπνο του.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Pallas S-Fix αποτελεί τέλεια λύση για χρόνια! Ως κάθισμα 2-σε-1, είναι σχεδιασμένο να μεγαλώνει μαζί με το παιδί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 9 μηνών μέχρι 12 ετών (9 – 36 κιλά).

Η βελτιστοποιημένη ασπίδα πρόσκρουσής του, μειώνει τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού στον αυχένα, χωρίς να περιορίζει το παιδί. Και όταν έρθει η ώρα για έναν ύπνο, το πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο κρατά το κεφάλι του συνεχώς στην ασφαλή περιοχή.

Τέλος, το ενσωματωμένο Σύστημα Προστασίας L.S.P. επεκτείνεται από την πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου και παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, καθώς μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης κατά 25%.