ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ

Η CYBEX σχεδιάζει και κατασκευάζει καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσια και παιδικά έπιπλα, που είναι ασφαλή, εργονομικά και προσαρμόζονται τέλεια στον τρόπο ζωής των σύγχρονων γονέων.

Στον πυρήνα της μάρκας και της ανάπτυξης των προϊόντων της βρίσκεται η Αρχή Καινοτομίας D.S.F.: ο συνδυασμός μοναδικού σχεδιασμού, απαράμιλλης ασφάλειας και έξυπνης λειτουργικότητας. Η τριμερής αυτή στρατηγική oδήγησε όχι μόνο στην ανάπτυξη πρωτοποριακών και βραβευμένων προϊόντων, αλλά ανέδειξε τη CYBEX σε εταιρεία-ηγέτιδα στον τομέα της ασφάλειας των παιδιών.

Τα καθίσματα αυτοκινήτου της ελέγχονται σε crash tests, αξιολογούνται σε τακτική βάση από Ανεξάρτητα Ινστιτούτα όπως ο Γερμανικός ADAC και η Stiftung Warentest και αναδεικύονται «Best in Class», συγκεντρώνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες.

Αμφισβητώντας διαρκώς το status quo και τολμώντας κατάφερε να αναδειχθεί σε πρωτοποριακή μάρκα lifestyle & fashion.

Το Balios S 2-σε-1 είναι το ιδανικό καρότσι για μετακινήσεις στην πόλη! Με κάθισμα που μετατρέπεται εύκολα σε πορτ-μπεμπέ είναι κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και 22 κιλά (περίπου 4 ετών).

Το πορτ-μπεμπέ μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάθισμα με μια απλή αλλαγή των μαλακών υφασμάτων στο σκελετό του καροτσιού. Είναι εργονομικό καθώς διπλώνει με το ένα χέρι σε αυτοστήρικτη θέση, για εύκολη αποθήκευση.

Τέλος, διαθέτει ομαλή ανάρτηση σε όλους τους τροχούς, γεγονός που εξασφαλίζει άνετες διαδρομές, ενώ επιτρέπει στο παιδί να απολαμβάνει ανενόχλητο τον ύπνο του.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Pallas S-Fix αποτελεί τέλεια λύση για χρόνια! Ως κάθισμα 2-σε-1, είναι σχεδιασμένο να μεγαλώνει μαζί με το παιδί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 9 μηνών μέχρι 12 ετών (9 – 36 κιλά).

Η βελτιστοποιημένη ασπίδα πρόσκρουσής του, μειώνει τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού στον αυχένα, χωρίς να περιορίζει το παιδί. Και όταν έρθει η ώρα για έναν ύπνο, το πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο κρατά το κεφάλι του συνεχώς στην ασφαλή περιοχή.

Τέλος, το ενσωματωμένο Σύστημα Προστασίας L.S.P. επεκτείνεται από την πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου και παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, καθώς μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης κατά 25%.

Ο BEYLA.twist είναι ένας μάρσιπος με κλιπ, που προσφέρει τέσσερις εργονομικές θέσεις μεταφοράς. Το κάθισμά του προσαρμόζεται στο σώμα του μωρού, κρατώντας το σε φυσική θέση καθίσματος που ευνοεί την υγιή ανάπτυξη των αρθρώσεών του.

Ο BEYLA.twist δίνει τη δυνατότητα στον γονέα να ενισχύσει το φυσικό δέσιμο και την επαφή με το μωρό είτε αυτό τοποθετείται με φορά προς τα εκείνον είτε προς το εξωτερικό περιβάλλον, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψει εικόνες γύρω του.

Σε συνδυασμό με το εργονομικό προσκέφαλο και το στήριγμα για τον αυχένα, ο μάρσιπος BEYLA.twist στηρίζει τη φυσική καμπυλότητα της πλάτης του μωρού και είναι κατάλληλος από τη γέννησή του και μέχρι περίπου την ηλικία των 2 ετών (3,5-15 κιλά).

/cybexGR

@cybex_global
@cybex_fashion

cybex-online.com