ΔΩΡΑ 

Δίπλα σου από το 1950

Η Mustela® βρίσκεται δίπλα σε όλους τους γονείς προσφέροντας ασφαλή προϊόντα με συστατικά φυσικής προέλευσης για το ευαίσθητο δέρμα των βρεφών, των μωρών και των παιδιών.

Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν χάρη στα 70 χρόνια ερευνών και μελετών στο εύθραυστο δέρμα των νεογέννητων, σε συνδυασμό με τη μοναδική εξειδίκευσή μας στην εκχύλιση φυσικών και βιολογικών συστατικών.

Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης κατά μέσο όρο και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης. Παρέχουμε ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για κάθε τύπο δέρματος, καθώς και για τις νέες και μέλλουσες μητέρες.

Είμαστε μία Γαλλική, οικογενειακή μάρκα που περήφανα κατέχει την πιστοποίηση B Corp, έχοντας ως κύρια δέσμευσή μας να φροντίζουμε το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν αυτοί που αγαπάμε.

Απαλό Αφροντούς για Σώμα & Μαλλιά

Το Απαλό Αφροντούς, Mustela® Cleansing Gel, καθαρίζει το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά των μωρών και των παιδιών.

Η ήπια φόρμουλά του με βιολογικό αβοκάντο, προστατεύει και σέβεται το βρεφικό και παιδικό δέρμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης*.

Με υψηλή ανεκτικότητα, καταπραΰνει το δέρμα και δεν το αφήνει να αφυδατωθεί από το μπάνιο (σκληρό νερό).

Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Hydra Bébé®

Η Kρέμα Eνυδάτωσης σώματος, Mustela® Hydra Bébé®, παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας στο βρεφικό και παιδικό δέρμα.

Με αβοκάντο βιολογικής καλλιέργειας, προστατεύει και ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και είναι κατάλληλη για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού*.

Η ανάλαφρη λεπτόρρευστη υφή και η μοναδική μυρωδιά της, την κάνουν την αγαπημένη των γονιών.

Απαλό Σαμπουάν

Απαλό Σαμπουάν, Mustela® Gentle Shampoo, για τα λεπτά, εύθραυστα μαλλιά των μωρών και των παιδιών, κατάλληλο για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης*.

*Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας